Verwarming

In veel huizen is de CV-ketel nog de belangrijkste vorm van hoofdverwarming. Tegenwoordig zijn moderne CV-ketels steeds zuiniger geworden en een logische keuze in huizen die nog niet voorzien zijn van extra isolatiepakketten en driedubbele beglazing.
SAP Installatietechniek verzorgt voor u reparatie en onderhoud van bestaande ketels of vervangen de bestaande CV-ketel voor een nieuwe. Verder installeren we nieuwe thermostaten die u met uw smartphone kunt bedienen. Naast gebruiksgemak levert dit vaak ook een besparing in het verbruik op. Maar we plaatsen ook een nieuwe ketel en complete verwarmingsinstallaties.

Warmtepomp

Zodra de woning goed geïsoleerd is met onder meer driedubbel glas is een warmtepomp aantrekkelijk. U krijgt dan lage temperatuurverwarming met vloer- of wandverwarming. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Hybride warmtepomp

Bent u op zoek naar een energiezuinig verwarmingssysteem, dat is voorbereid op de toekomst, dan is een hybride warmtepomp misschien iets voor u. Een hybride warmtepomp wordt aangesloten op uw cv-ketel. Zodra de warmtepomp te weinig warmte levert, springt de cv-ketel bij. Zo blijft uw woning duurzaam en comfortabel warm.

Contact

Voor informatie 0655340739