Badkamer

Heeft u een gedateerde badkamer in uw woning? Van een nieuwe badkamer beleeft u jarenlang veel plezier. Badkamerrenovaties moeten alleen uiterst zorgvuldig gebeuren, zodat alle nieuwe sanitair goed wordt aangesloten en geen lekkages kunnen ontstaan. Met dit specialistische werk hebben we ruime ervaring. Hieronder lichten we deelwerkzaamheden toe, maar u kunt ook bij ons terecht voor een volledig vernieuwde badkamer.

Douche of bad? Of allebei?

Tegenwoordig is er een ruime keuze aan douchemogelijkheden. Van een inloopdouche tot moderne douchecabines. Als de nieuwe douche op dezelfde plek komt, dan is het aansluiten op de leidingen en aanvoeren wat eenvoudiger. Als u de douche op een andere plek hebt gepland, dan is het wat meer werk vanwege het verplaatsen van leidingen en afvoer. Voor een bad geldt hetzelfde. In alle gevallen is een betrouwbare installatie belangrijk, zodat u ontspannen gebruikmaakt van de badkamer zonder angst voor lekkage.

Wastafels en combinaties

De badkamer knapt vaak ook al op met een nieuwe wastafel. Ook die zijn er in vele maten en soorten. Voor een strak en modern interieur kunt u kiezen voor een mooie vierkante of rechthoekige wastafel. Daarnaast kunt u wastafels ook inbouwen in een badkamermeubel. U kunt dan gemakkelijk al uw spullen kwijt in de kasten van het badkamermeubel.

Kranen worden in badkamers erg veel gebruikt. Van de douchekraan en douchekop tot de wastafelkraan en de kraan bij het bad. Een kraan kan snel aangetast worden door kalk. Goed aansluiten voorkomt lekkage en daarmee ook kalkvorming en een hoop poetswerk om de kranen weer kalkvrij te krijgen. Overigens is het niet in alle gevallen nodig om een badkamerkraan volledig te vervangen. We zijn in staat om sommige kranen nog te repareren, zodat u niet onnodig nieuwe kranen hoeft te kopen.

Ons advies is om de tijd te nemen voor een goed ontwerp en plan voor de vernieuwing van de badkamer. Als SAP Installatietechniek staan we u daar graag bij terzijde, net als bij de daadwerkelijke vernieuwing zelf. Zo beschikt u straks over een badkamer waar u jarenlang plezier van heeft.

Contact

Voor informatie 0655340739