Badkamer

TIJD VOOR EEN NIEUWE BADKAMER

Heeft u een gedateerde badkamer in uw woning? Dan kan het tijd worden voor een verbouwing, waarbij u eindelijk kunt genieten van nieuw sanitair. Maar een dergelijke verbouwing kan veel tijd in beslag nemen en u kunt misschien best wel handig zijn, er zullen ongetwijfeld klussen bij een badkamerverbouwing zijn waar wat meer specifieke kennis bij komt kijken. In dit geval kunt u altijd een beroep doen op SAP Installatietechniek, de Loodgieter die zijn vak verstaat met het renoveren van badkamers. U weet dan zeker dat het sanitair goed wordt aangesloten, zodat u achteraf geen problemen krijgt met lekkage.

PLAATSEN VAN EEN DOUCHECABINE | INLOOPDOUCHE

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer is de douchecabine | inloopdouche. Er zijn diverse modellen beschikbaar in alle maten en stijlen. Als u de douche op een andere plek hebt gepland, dan zal dit wat meer werk zijn. De afvoerleiding zal dan verplaatst moeten worden en de leidingen voor de douchekranen ook. Als u hier geen ervaring mee hebt, laat dan SAP Installatietechniek langskomen die de leidingen vakkundig kan verleggen. Een douchecabine is meestal voorzien van een douchebak, waarop de afvoerleiding is aangesloten. Ook dit kan soms een lastige klus zijn om deze afvoerleiding aan te sluiten. Wij hebben ervaring met het plaatsen van douchecabines en de daarbij behorende installaties. Een betrouwbare installatie is belangrijk, zodat u ontspannen gebruik kan maken van de badkamer zonder bang te hoeven zijn dat u last gaat krijgen van een lekkage.

HOE LUXE WILT U UW WASTAFEL

Wastafels zijn er in vele maten en soorten. De vorm van de wastafels sluiten meestal aan bij het badkamerinterieur. Voor een strak en modern interieur kunt u kiezen voor een mooie vierkante of rechthoekige wastafel. Daarnaast kunt u wastafels ook inbouwen in een badkamermeubel. Een badkamermeubel is een fraaie aanvulling voor moderne badkamers en mag hier eigenlijk niet ontbreken. Naast het feit dat een badkamermeubel mooi is om te zien, past het goed bij het badkamerinterieur en is het zeer functioneel. U kunt namelijk gemakkelijk al u spullen kwijt in de kasten van het badkamermeubel. Ook uw wastafel/wastafelmeubel kunt u laten aansluiten door SAP Installatietechniek, zoals de waterafvoer en aansluiting van de wastafelkraan.

DE KRAAN HET BELANGRIJKSTE GEBRUIKSVOORWERP IN DE BADKAMER

Kranen worden in badkamers erg veel gebruikt. Het is ook de ruimte in huis met de meeste kranen. Denk daarbij aan de douchekraan, met daaraan verbonden de douchekop, de wastafelkraan en de kraan bij het bad. Een kraan kan snel aangetast worden door kalk. Het is daarom belangrijk dat kranen goed worden aangesloten. Zo voorkom je lekkage en daarmee ook kalkvorming en een hoop poetswerk om de kranen weer kalkvrij te krijgen. SAP Installatietechniek is zeer ervaren in het aansluiten van kranen. Wilt u er zeker van zijn dat u badkamerkranen goed worden aangesloten en dat u er lang plezier van hebt? Laat uw kranen dan door SAP Installatietechniek aansluiten. Overigens is het niet in alle gevallen nodig om een badkamerkraan volledig te vervangen. SAP Installatietechniek is in staat om sommige kranen nog te repareren, zodat u niet onnodig nieuwe kranen hoeft te kopen.

Contact

Voor informatie 0655340739